fbpx

Több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk közösségi szálláshelyek üzemeltetése terén. Magyarország legnagyobb gyárai, üzemei és munkakölcsönző irodái partnerei cégünknek Magas szintű szolgáltatásoknak és szakmaiságnak köszönhetően piacvezetők vagyunk Magyarországon.

Történetünk

2007 óta piacvezető szerepet töltünk be a hazai munkaerő-elszállásolás területén. Ügyfeleink között tudhatjuk a legfontosabb munkaerő-kölcsönző, valamint jelentős gyártó vállalatokat, akiknek hosszú távú, megbízható együttműködést garantálunk.

Célunk, hogy biztosítsuk a dolgozók kényelmét, ezzel együtt levegyük a munkások elszállásolásával kapcsolatos terheket partnereink válláról.

Filozófiánk

Azon dolgozunk, hogy Magyarország legnagyobb gyárai és munkaerő-kölcsönzői a Staff House komplex megoldást nyújtó szállásszolgáltatásának elégedett partnereivé váljanak. További célunk, hogy szolgáltatásunkat kiterjesszük Magyarország határain túlra is.

Célunk

Szolgáltatásunk fejlesztése és a szigorú minőségbiztosítás mellett törekszünk olyan új megoldások bevezetésére, amelyek tovább erősítik a magyar piacon egyedülálló szerepünket.

Feladatunk

Több mint 10 éve törekszünk arra, hogy a szállásolt munkavállalók számára második otthont teremtsünk és így támogassuk őket teljesítményük fokozásában. Partnereink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így a szállásoltatással kapcsolatos terheket teljes mértékben levesszük a vállukról.

14

év

14 éve vagyunk jelen a professzionális munkásszállás-szolgáltatás területén.

100e +

Elégedett dolgozó

Több mint 100 ezer elégedett dolgozót szállásolunk el évente.

6000+

elszállásolt dolgozó

Több mint 6000 ember számára biztosítunk szállást saját üzemeltetésű ingatlanokban.

+