fbpx

Székesfehérvár

Munkásszállók Székesfehérvár

Több mint 45 közösségi szállás országszerte.
Book now
    Szállás értékelése:
Kodolányi Apartmanház Székesfehérvár

8000 Székesfehérvár, Bregyó köz 7.

Induló ár (HUF): 0

Székesfehérvár munkásszállás ajánlatunk

Székesfehérvár önmagában számos munkalehetőséget kínál, de könnyen megközelíthető ebből a csomópontból a felsőbbrendű utak vagy akár az autópálya segítségével Fejér megye, sőt akár Pest megye számos további pontja is. Így a munkásszállás Székesfehérvár városában kiváló fekvésével egyszerűen és gyorsan elérhetővé teszi a régió jelentős részét.

A Székesfehérvár munkásszállások közt is kiemelkedően szerencsés helyen, a város egyik legszebb zöldövezetében fekszik szállásunk. A munkásszálló Székesfehérvár városi kempingjének és sportpályáinak közvetlen szomszédságában található, ennek köszönhetően a történelmi belváros is csupán egy kényelmes séta távolságára fekszik és könnyen, gyorsan megközelíthető akár gyalogosan is.

Mit nyújt Székesfehérvár munkásszálló ajánlata?

Ingyenes parkolójával a munkásszállás Székesfehérváron belül, de a város környékén is lehetőséget ad rá, hogy saját autóval könnyen közlekedhessünk, ráadásul így nem szorulunk rá, hogy az utcán parkoljunk, és az épület közvetlen közelében tudhatjuk a kocsinkat.

A munkásszállások Székesfehérvár városában 2×2 ágyas, saját konyhás és fürdőszobás, teljesen felszerelt apartmanokban várják kedves vendégeiket. Zuhanyzáskor a fürdőszobán így nem kell egy egész folyosóval osztoznunk, és a konyha is szabadabban beosztható, közvetlenül elérhető. Mindemellett természetesen a munkásszállók Székesfehérvár városában is ingyen wifit biztosítanak minden bentlakó vendégünknek.

A Székesfehérvár munkásszállók legnépszerűbb szolgáltatása a saját fürdő és saját konyha mellett a televízió, melyet minden szobában megtalálni, így biztosítván a pihenést és szórakozást.

A munkásszállás Székesfehérvár területén tökéletes lehetőséget biztosít úgy a belváros meglátogatására, mint a közeli zöldövezet nyugalmának kiélvezésére. Ha pedig egy kis testmozgással vezetnénk le a nap fáradalmait, a sportpályák szolgáltatásait is bátran igénybe vehetjük. Székesfehérvár munkásszállás lehetősége kiváló választás, akár a városba, akár a környék településeire szeretnénk napi rendszerességgel bejárni.

+