fbpx

Szombathely

Munkásszálló Szombathely

Több mint 45 közösségi szállás országszerte.
Book now
    Szállás értékelése:
Szombathely, Szövő utca

  9700 Szombathely, Szövő utca 100.

Induló ár (HUF): 4,600

Munkásszállások Szombathely városában

Szombathely munkásszálló ajánlatunk a belvároshoz közel fekszik, csupán 1 km-re Szombathely szívétől. Így könnyen megközelíthető akár önállóan, gyalogosan is, ugyanakkor a szállásról a városból kifelé sem nehezíti meg túlzott forgalom a haladást. A munkásszállás Szombathely belvárosának peremén várja kedves vendégeit, megfelelő távolságban, hogy nyugodt pihenést biztosítson, de nem is olyan távol, hogy elérhetetlen lenne.

Két illetve három ágyas szobákat kínál Szombathely munkásszállás lehetősége, mindegyik alapfelszerelését képezi az asztal, szék, ágy, ruhásszekrény, illetve ágynemű és hozzá tartozó huzat, plusz egy hűtőszekrény. A szobákhoz egy-egy televízió is tartozik, és biztosítja a kikapcsolódást. Emellett a munkásszálló Szombathely városában ingyenes wifit is kínál, így biztosítván a megfelelő lehetőséget vendégeink szórakoztatására, szeretteikkel való kapcsolattartásra.

Mit nyújt a munkásszállás Szombathelyen?

Kínálatunkban a munkásszállók Szombathely városában főzésre is lehetőséget nyújtanak, melyre a közös helyégben van lehetőség. Sütni, főzni, illetve ételt melegíteni ebben a konyhában lehet. Emellett a Szombathely munkásszállások alapszolgáltatása, hogy helyben nyújtanak lehetőséget mosásra is, számos mosógép áll kedves vendégeink rendelkezésére. Emellett az épület ingyen használható parkolóval is rendelkezik, hogy vendégeinknek ne kelljen az utcán parkolniuk és kényelmes távolságban tehessék le kocsijukat.

Szombathely munkásszállások tekintetében egyik legkiemelkedőbb szolgáltatását nyújtjuk. Bízunk benne, hogy Ön is kényelmesnek találja majd, szolgáltatásainkkal meg lesz elégedve, és örömmel várjuk szíves érdeklődését akár telefonon, akár e-mailben!

+