fbpx

Győr

Munkásszállók Győr

Több mint 45 közösségi szállás országszerte.
Book now
  Szállás értékelése:
Győr munkásszálló, Cuha utca

9024 Győr, Cuha utca 18.

Induló ár (HUF): 4,600

Több mint 45 közösségi szállás országszerte.
Book now
  Szállás értékelése:
Győr munkásszálló, Hűtőház utca

9027 Győr, Hűtőházi utca 5.

Induló ár (HUF): 4,600

Több mint 45 közösségi szállás országszerte.
Book now
  Szállás értékelése:
Győr munkásszálló, Kandó utca

9027 Győr, Kandó Kálmán utca 7.

Induló ár (HUF): 4,600

Több mint 45 közösségi szállás országszerte.
Book now
  Szállás értékelése:
Győr munkásszálló, Szabolcska utca

9023 Győr Szabolcska Mihály utca 1.

Induló ár (HUF): 4,600

Több mint 45 közösségi szállás országszerte.
Book now
  Szállás értékelése:
Győr, Budai

9027, Győr, Budai út 12.

Induló ár (HUF): 4,600

Kiadó munkásszálló Győr belvárosában, csendes környezetben? Megtalálta!

Akár turistaként, diákként vagy munka miatt látogatunk Győrbe, praktikus szállást nyújthat egy munkásszálló Győr környékén. A kínálatunkban található munkásszállások rendezettek, tiszták, és minden tekintetben igyekeznek kiszolgálni a munka miatt gyakran utazó vendégek igényeit. Ezáltal alkalmasak csoportok, diákok, akár turisták számára is, hiszen páratlan elhelyezkedésükkel, vagy épp csendes, nyugodt környezetükkel pont azt az igényt elégítik ki, amire szükségünk van. Emellett számos olyan szolgáltatást nyújtanak, ami az átutazóban lévő, vagy akár hosszabb távon itt tartózkodó vendégeknek megkönnyíti a nálunk töltött idejét.

Milyen az általunk kínált munkásszállás Győrben?

Általánosan véve a munkásszálló vélemények megegyeznek abban, hogy a legjobb munkásszálló az olcsó munkásszálló. Ez napjainkra azonban kevés. A szállás fontos, hogy könnyen elérhető legyen mind tömegközlekedéssel, mind autóval. Amellett pedig, hogy könnyen megközelíthető, nem árt, ha az elhelyezkedése más előnyökkel is szolgál: nincs messze a munkahelytől, vagy éppen a helyi hipermarketektől, netán a belváros elérhető könnyen. Akár csendes, pihentető környezetet keres, akár a munkahely közelsége a fontos, kínálatunkban a legjobb munkásszállások közt válogathat.

Kínálatunkban Győr munkásszálló szolgáltatásai:

Minden szálláshelyünkön teljesen felszerelt, kényelmes, két-három ágyas szobákat talál. Kiváló közlekedési lehetőségeiknek hála minden munkásszállás könnyen megközelíthető, vagy éppen ideális kiindulópont a város fontosabb pontjaihoz. A legtöbb általunk ajánlott munkásszállás Győr városában legfeljebb párszáz méterre fekszik alapvető élelmiszerüzletektől, de több esetben is bevásárlóközpont, pláza, hipermarketek közelsége teszi egyszerűvé a mindennapi bevásárlást. Akinek a buszpályaudvar, illetve a vasútállomás elérhetősége a fontos, ajánljuk a Szabolcska utcai munkásszállónkat. Autóval érkező vendégeinknek ellenben a Hűtőház utcai munkásszálló nyújthat ingyenes parkolási lehetőséget.

Olcsó munkásszállás kínálatunkban olyan lehetőséget is talál, ahonnan a győri ipari park számos üzeme elérhető helyi buszjáratokkal, de aki közösségi térre vágyik, a Bábolna központjában található szállásunk nyújthatja a legkellemesebb pihenést.

Mit nyújtanak a munkásszállások Győr városában?

 • ingyenes Wifi elérés
 • automata mosógép
 • konyha
 • hűtőszekrény
 • televízió
 • ingyenes parkolás az udvarban (Bábolnai szállásunkon az utcán van lehetőség parkolásra)

Kinek ajánlott munkásszállást foglalnia Győrött?

A munkásszállás vélemények gyakran abból indulnak ki, hogy munkásszállón csak munka végett szállhat meg valaki. Győr munkásszállás kínálatunk ajánlatai azonban kiválóan alkalmasak átutazóban lévő magánszemélyeknek is eleget tenni. Turisták, diákcsoportok, nagyobb rendezvények esetén több ember elszállásolására is kiválóan alkalmasak szálláshelyeink, melyeknek felszereltségéhez a főzési lehetőség és a fagyasztóval is rendelkező hűtő, avagy a helyben mosási lehetőég mind olyan praktikus szolgáltatások, melyek megkönnyíthetik a hosszabb akár rövidebb ittartózkodást.

Hosszú távra keres győri munkásszállót?

Idénymunkák avagy hetekig tartó megbízások esetén gyakran okoz fejtörést egy egy cégnek Győr munkásszállók tekintetében való átböngészése. Egy munkavállaló kényelmét, elégedettségét nagyban befolyásolja a szállás, ha otthonától távol tartózkodik munkavégzés miatt, és ez kihat a munkavégzésére is. Éppen ezért a legjobb munkásszállás egyszerre tesz eleget a munkáltató és a munkavállaló igényeinek. Kínálatunkban számos helyszínen talál, kiváló felszereltségű lakhatást, mi pedig örömmel várjuk megkeresését!

+