fbpx

Kecskemét

Munkásszállók Kecskemét

Több mint 45 közösségi szállás országszerte.
Book now
    Szállás értékelése:
Háry Hotel Kecskemét

6000 Kecskemét, Kodály Zoltán tér 9.

Induló ár (HUF): 4,500

Olcsó munkásszálló Kecskemét szívében és vonzáskörzetében

A legjobb munkásszállás Kecskemét vonzáskörzetében is elsősorban az ár-érték arányon múlik. Az érték azonban mindenkinek eltérő lehet. Ha Önnek az a fontos, hogy kiváló szolgáltatást kapjon, ha az a fontos, hogy nyugodt környezetben tudjon pihenni, ha azt preferálná, hogy közel legyen a munkahely.. bármelyik képviselje is a legfontosabb értéket az Ön számára, kulturált munkásszálló kínálatunkban biztosan talál kedvére valót!

A helyi Mercedes gyárnak hála munkásszállások Kecskemét környékén szép számmal találhatóak, ám így is akad időszak, mikor nehéz megfelelőt találni. Kínálatunkban talál belvárosi elhelyezkedésű szállást, de olyan csendes, nyugodt környezetben fekvő házat is, ami a Kiskunsági Park területével határos. Azoknak, akik jól megközelíthető szállásra vágynak, a Háry Hotel lehet a megfelelő választás!

A kecskeméti munkásszállók szolgáltatásai:

Kínálatunkban a munkásszállások mindegyike wifivel felszerelt, melyért különdíjat nem számítunk fel. Ismervén vendégeink igényeit, szállásaink mindegyikén igénybe vehető automata mosógép, emellett hűtőszekrény és közös konyha is rendelkezésre állnak. Kecskemét olcsó munkásszállás ajánlatai közt gyakran találunk közös fürdőszobás ajánlatokat, nálunk erre ne legyen gondja! Minden szálláshelyünkön saját fürdő tartozik a televízióval felszerelt szobákhoz.

  • ingyen Wifi
  • automata mosógép
  • hűtőszekrény
  • saját fürdő
  • közös konyha
  • televízió
  • két-három ágyas szobák

Kinek érdemes Kecskeméten olcsó munkásszállás kínálatunkat igénybe venni?

Tévedés, hogy a munkásszállás csak munka céljából vehető igénybe. Kecskemét munkásszálló ajánlataink örömmel várják cégek, rendezvényszervezők, turistacsoportok jelentkezését is, akik nagyobb társaságok időszakos, mégis igényes elhelyezésére keresnek megoldást. Az olcsó munkásszállások alkalmasak lehetnek diákcsoportok, osztálykirándulások kiszolgálására is, a két-három ágyas elhelyezés lehetővé teszi szükség szerint a fiúk és lányok elkülönítését is. Amennyiben a Kiskunsági Nemzeti Park kincseit érkeznek feltérképezni, kifejezetten praktikus lehet az Ádám Tanya fogadóban megszállni, mely a Nemzeti Park közvetlen közelében fekszik. Ha pedig a történelmi városrészre vagyunk kíváncsiak, a belváros közelében fekvő Karaván Panzió és az Udvarház Hotel ideális kiindulási hely.

Munkásszállás Kecskemét városában cégeknek is!

Céges rendezvények, csapatépítések megszervezésére számos lehetőséggel szolgál Kecskemét. A meghívottak elhelyezésére kiváló megoldást nyújthatnak két-három ágyas szobáink. Belvárosi szállásaink egymás közelében, a központtól és a fontosabb közlekedési csomópontoktól könnyen elérhető helyen fekszenek, így akár igazán nagy csoportok elhelyezésére is alkalmat kínálhatunk!

+