fbpx

Mosonmagyaróvár

Munkásszállók Mosonmagyaróvár

Több mint 45 közösségi szállás országszerte.
Book now
  Szállás értékelése:
Mosonmagyaróvár munkásszálló, Kötöttárugyári út

9200 Mosonmagyaróvár, Kötöttárugyári út 1.

Induló ár (HUF): 4,500

Több mint 45 közösségi szállás országszerte.
Book now
  Szállás értékelése:
Mosonmagyaróvár munkásszálló, Barátság utca

9200 Mosonmagyaróvár, Barátság utca 1.

Induló ár (HUF): 4,500

Mi a legjobb munkásszálló Mosonmagyaróvár környékén?

Általában a munkásszálló vélemények közt elsők között szerepel a gazdaságosság, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a munkásszállások Mosonmagyaróvár vonzáskörzetében már semmi mást ne tudnának felajánlani. Szállásaink számos egyéb szempontot vesznek figyelembe, mint a kiváló közlekedés vagy a főzési lehetőségek.

Az olcsó munkásszálló miért ne lehetne igényes?

Áraink minden esetben magukba foglalják a Wifi elérést is, illetve szálláshelyeinken lehetőség van automata mosógép használatára is. Vendégeink számára hűtőszekrényt, főzési lehetőséget biztosítunk, a szobákban televízió rendelkezésre áll. A közös helységek rendezettek, tiszták, kínálatunkban az olcsó munkásszállások mégis gazdaságosak. Fontos értéke lehet még egy szálláshelynek az elhelyezkedés, kiváló közlekedési lehetőségek mellet Barátság utcai szállásunktól még bevásárlóközpont, dohánybolt, illetve Tesco és Lidl is elérhető közelségben található.

Milyen egy munkásszállás Mosonmagyaróvár városában?

Mosonmagyaróvár munkásszállók tekintetében viszonylag jól ellátott, kínálatunkban három szálláshelyet ajánlunk leendő vendégeinknek. A Kötöttárugyári út klubhelyisége gondoskodik a szórakozásról, közös kikapcsolódásról, míg a Gazdász utcai szállásunkat csendes, nyugodt környezetet kedvelőknek ajánljuk inkább!

 • Ingyen Wifi
 • Automata mosógép
 • Jó közlekedés
 • Hűtőszekrény
 • Klubhelyiség
 • Tiszta rendezett környezet
 • Televízió

Kiket vár Mosonmagyaróvár munkásszállás kínálata?

Munkája miatt a Mosonmagyaróvár munkásszállók kínálatát böngésző vendégeink mellett várjuk szeretettel cégek, rendezvények, diákszervezetek és turistacsoportok megkeresését is!

+